destek@ankahaberlesme.com.tr 03125441544

Burdur Güneş Enerjili Kablosuz Kamera Sistemleri

Burdur güneş enerjili kablosuz kamera sistemleri olarak, kablo çekilmesinin maliyetli ya da imkansız olduğu bölgelerde, akıllı çözümler üretiyoruz.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, zorlu arazi şartlarında kablosuz kamera sistemleri ön plana çıkıyor.

Özellikle gece görüşlü kablosuz iç+dış mekan ip kamera ve aylık maliyeti ortadan kaldıran internetsiz, kablosuz kamera da son kullanıcıların odak noktası arasında.

Kablosuz kamera fiyatları ve kablosuz kamera sistemi nasıl çalışır sorularına geçmeden; kısa bir bilgilendirme yapalım.

Öncelikle yanlış bilinen bir algıyı düzeltmekle başlayalım. Tamamıyla kablosuz kamera ürünü bulunmamaktır. Bir kamera sistemini kablosuz hale getirmek için ilave cihazlar kullanılıyor.  Bu ürünlere Wi-Fi, deniliyor.  Cihazların, radyo kablosuz ağ iletişimi teknolojisi anlamını taşımaktadır. Hızlı veri aktarımı sunar ve büyük miktarda veri işleyebilir. Bu, LAN ortamlarındaki en popüler bağlantı türüdür.

IP Kamera görüntülerini kablosuz aktarmak için de, radyo link teknolojileri kullanılmaktadır. Belirlenen radyo frekansı aralığında, bir verici bir alıcı anten arasında iletişim kurulur.

Önceleri, radyo frekansı (RF) ile çalışan aktarıcılar kullanılıyordu. Ancak her kamera için ayrı ayrı, hem alıcı hem verici ünite gerekiyordu. Bu da hem sinyal kirliliğine, hem de çok yüksek maliyetlere sebep oluyordu. Şimdi ise IP teknolojinin yüksek veri kapasitesinden faydalanılıyor. Kapalı devre ip kamera sistemi için internet şartı aranmamaktadır. Uzaktan izleme talebi yok ise; internetsiz olarak da kullanılabilir.

Elektrik altyapısı yoksa ya da kablo çekilmesi yüksek maliyetlere yol açıyorsa, bu aşamada da güneş enerjisi panelleri ve akü kullanılarak, 24 saat elektrik enerjisi üretiimi sağlıyoruz.

Daha detaylı almak için Whatsupp üzerinden sorularını yöneltebilirsiniz.

Ürün detayları için lütfen tıklayınız.


WhatsApp
Hemen Ara